IMG_4045

С КАКВО СМЕ РАЗЛИЧНИ

Да се наложиш на пазара е дълъг и труден процес. С всеки един обект и при всеки един клиент ние доказваме себе си и доброто име, което сме изградили и продължаваме да градим през годините. Да си професионалист, да работиш качествено и отговорно вече не е достатъчно. В отношенията си с клиентите Биоелектрик акцентира на отговорното отношение и коректност, високото качество, надеждност, бърза и адекватна реакция постигнати от сплотен и мотивиран висококвалифициран инженерен екип.

При нас ще получите коректно отношение, професионална консултация, бързо и качествено обслужване. Ние заставаме открито пред клиента, не спестяваме и плюсовете и минусите от опита ни през годините за всеки един климатик. Опитваме се да разберем потребностите на всеки клиент, за да можем да предложим най-подходящия модел, да подберем оптималното качество на най-добрата цена за всеки джоб.

При нас ще купите това, от което имате нужда, а не това, което има за продаване.

IMG_4058
IMG_4052
IMG_4050
IMG_4060

От 10.05.2013 г. Биоелектрик ЕООД е сертифицирана фирма спрямо българското и европейското законодотелство, даваща ни право за извършване на монтаж, сервиз и поддръжка на хладилни и климатични инсталации и термопомпи, съдържащи над 3 кг. флуорирани парникови газове. Това е още едно доказателство за желанието ни, да Ви предоставим по-качествени и професионални услуги.

сертификат
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA